Of je nu in de stad woont of heerlijk landelijk woont, je wilt genieten van de tuin die je hebt. In Nederland is dit vanwege het weer helaas niet altijd mogelijk. Een veranda is een mooie oplossing om toch te genieten ondanks dit weer. Zowel met regen als met felle zon zit u beschut.

 

Veranda op maat

Doordat Handelsonderneming Thomas Wijbenga alles op maat levert heeft u altijd een passende veranda. U kunt hierbij zelf al uw wensen doorgeven. Zo kunt u keuzes maken in het materiaal, maar ook in het ontwerp. Wij hebben veranda’s waarbij de rand direct een loungebank of een bar vormt, maar ook veranda’s die aan uw huis vast zijn gebouwd.

 

Veranda als serre

Op verzoek is het mogelijk om de veranda volledig af te dekken. Op deze manier kunt u uw woon en leefgedeelte uitbreiden met een goedkope variant op de serre.

 

Veranda advies

Wilt u eerst de mogelijkheden bespreken voordat u zich ergens aan vast legt. Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan en wij gaan samen met u op zoek naar de mogelijkheden.

Liever een gemaakte veranda komen bekijken? Wij nodigen u van harte uit om bij onze showroom te komen kijken naar een op maat gemaakte veranda.